TOHIR MALIKNING “SHAYTANAT” ASARIDA IBORALARNING QO‘LLANILISHI - Boliyev , Azamat (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Tohir Malikning “Shaytanat” asaridagi iboralarning o‘rni, noyob topilmalar, ular o‘rtasidagi o‘zaro munosabat va tilshunoslikda bu birliklarni o‘rgangan olimlarning talqinlari haqida so‘z boradi.