TARBIYASI QIYIN BOLANI DUNYOGA KELTIRADIGAN PSIXOLOGIK SABABLARNING IJTIMOIY OMILLARIGA QARATILGAN TAHLILIY YONDOSHUVLAR - G‘affurova , Sayyora (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tezisda tarbiyasi og‘ir o‘quvchilarda sog‘lom turmush tarzi ko‘nikmalarini shakllantirishning psixologik mexanizmlarini takomillashtirishda bolalarning tarbiyasi og‘ir bo‘lishida sababchi bo‘ladigan omillariga tahliliy yondoshuvlar keltirilgan.