BO‘LAJAK O‘QITUVCHILAR TAMONIDAN OLIY TA’LIMDA INTELLEKTUAL SALOHIYATNI SHAKLLANTIRISH MANBALARI - Qurbonov, Jasurbek Akmaljonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilar tamonidan oliy ta’limda intellektual salohiyatni shakllantirish manbalari xususida fikr yuritiladi. Shuningdek, ma’naviy-axloqiy tarbiya ishlari tizimiga axborot texnologiyalarini joriy etish jarayonlari xususida so‘z boradi.