BO‘LAJAK JURNALISTLARGA SOHAGA OID CHET TILINI SAMARALI O‘QITISH - Hamdamova, Kamola Luqmonjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada mamlakat ahamiyatiga ega bo‘lgan kasb vakillari – bo‘lajak jurnalistlarga ingliz tilini o‘rgatish hamda uning samaradorligi xususida fikr olib boriladi. Muallifning ayni shu mavzudagi shaxsiy taklif va xulosalari bayon qilinadi.