YUK AVTOMOBILINI MARSHRUTDA BAJARGAN ISHINI ANIQLASH - Tursunov, D.M. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yuk avtomobilining samaradorligini aniqlash uchun uning baholash mezonini belgilab olish zarur. Bunung uchun yuk avtomobilining marshrutta bajargan fizik ishini aniqlash va bu asosda baholash me’zonini asoslash kerak. Bu bo‘limda yuk avtomobilini turli harakat sikllarida turlicha yuklanganlik holatida bajargan fizik ishi nazariy jihatdan taxlil qilingan