AVTOMOBIL OYNAKLARNI VAKUUMLASH XALQALARI KONSTRUKSIYASI - Abdumajidxon, Muxtorov Murodxon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada biz chet davlatlarda avtomobil oynaklarini ishlab chiqaruvchi korxona, zavodlar, ular ishlab chiqarayotgan oynaklar, ularni sifati, vakuumlash liniyalari, vakuumlashda ishlatiluvchi vakuum xalqalari konstruksiyalarini taxlil qilamiz.