YOSH AVLODGA EKOLOGIK BILIMLAR BERISHDA XALQ TARBIYASHUNOSLIGINING O‘RNI VA AHAMIYATI - Sunnatova, Gulruh Sherali qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada yosh avlodga ekologik bilimlar berishda xalq tarbiyasining o‘rni va ahamiyati haqida so‘z boradi