MANTIQIY TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Asqarov , Anvarjon Rahimjon oʻgʻli; Turdimatova, Elnoza (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada biz mantiqiy fikrlash qobiliyatingizni qanday yaxshilash boʻyicha maslahatlar bilan kuchliroq mutaxassis boʻlishingizga yordam berishining sabablarini oʻrganamiz.