MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA TASVIRIY SAN’ATNING O‘RNI - Salomova, Farangiz Laziz qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida tasviriy san’tni rivojlantirish bola rivolanishida katta ta’iri borligi, tasavvur doirasini kengayishiga ranglarni kura olish va aqliy salohiyatiga tasirini atroflicha yoritiladi.