SHAXSNI TARBIYALASHDA “AL-ADAB AL-MUFRAD” ASARINING O‘RGANILISHIGA DOIR QARASHLAR - Hamroyeva , Robiya (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada buyuk muhaddis Imom al-Buxoriyning “Al- Adab Al-Mufrad” asarida keltirilgan betakror odob-axloq namunalarining shaxs kamolotining ma’naviy-tarbiyaviy omiliga ta’sir etuvchi yuksak qarashlarining yorqin ifodasi aks ettirilgan.