SPORT KONTRAKTLARIDA MAJBURIYATLAR BAJARILISHINI TA’MINLASHNING MAXSUS USULLARI - Hakimov, Sunnat Furqat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola orqali sport kontraktlarida majburiyatlar bajarilishi ta’minlashda xorij tajribasi tahlil qilinib tegishli yutuqlarni O‘zbekistonda tuzilajak sport kontraktlarida qo‘llash masalasi yoritilgan. Majburiyatlarni bajarilishini ta’minlashning sport kontraktlariga xos maxsus usullari kelib chiqishi, shartnomada qo‘llanilishi hamda nizolar yuzaga kelganda qay tartibda hal etilishi tahlil etilgan. Ushbu maxsus usullar qo‘llanilgan amaliy nizoli vaziyatlar tahlil etilgan hamda klublar va futbolchilar uchun foydali jihatlari sanab o‘tilgan.