OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA MOBIL ILOVALAR ASOSIDA O‘QUV JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISHNING XORIJ TAJRIBASI - Norqulov, Odil Oltinbekovich (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada mobil ilovalar asosida oliy ta’lim muassasalarida o‘quv jarayonini takomillashtirishda xorij olimlarining tadqiqotlarining nazariy tahlillari, mobil ta’lim, mobil ilovalardan ta’lim jarayonida foydalanishning nazariyasi keltirilgan.