MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJTIMOIYLASHUV JARAYONI - Masharipova , Donoxon Jumanazarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiylashuv jarayoni, unda muhit va ota-ona hamda pedagoglarning roli, bolaning ijtimoiy jihatdan rivojlanish jarayoni va maktabgacha yoshdagi bolalar orasidagi jamoachilik munosabatlari ifodalangan.