SHAHAR SHAROITIDA O‘Q OTISH USULLARI - X. Salimov (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada jahonda va mintaqada sodir etilayotgan lokal urushlarning zamonaviy harbiy harakatlaridagi qurolli to‘qnashuvlarda o‘q otishning o‘ziga xos xususiyatlari o‘rganilgan. Mavzu doirasida qiyosiy tahlillar misol qilib kelitirlgan.