YADRO FIZIKASI AMALIY MASHG‘ULOTLARIDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH - R.V. Qosimjonov; M.O. Toxirova (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola yadro fizikasi amaliy mashg‘ulotlarini takomillashtirishda yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanishga bag‘ishlangan. Bu maqolada keys stady texnologiyasini amaliy mashg‘ulotlarda qo‘llash bo‘yicha so‘z yuritilgan.