TURLI GUL TIPIGA MANSUB QO‘ZILARNING GUL UZUNLIGI VA KENGLIGI BO‘ICHA OLINGAN KO‘RSATKICHILARI - Nazarova , Mohira Azamatovna; Hamidova, Saltanat Jura qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada qo‘chqorlardan foydalanib qo‘ylarni juftlash natijasida olingan avlodlarda shu tipga mansub qo‘zilar salmog‘ini ko‘paytirish bo‘yicha olingan natijalar berilgan.