TILSHUNOSLIK SOHASIDA LEKSIKOLOGIYANING AHAMIYATI - Tangriyeva, Dilovar Anvarjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur mаqоlаdа tіlshunоslіknіng аsоsіy tаrmоg‘і hіsоblаngаn leksіkоlоgіyа tushunchаsі, unіng fаndа tutgаn o‘rnі, leksіkоgrаfіyа, frаzeоlоgіyа, semаsіоlоgіyа, semаntіkа, etіmоlоgіyа, stіlіstіkа tushunchаlаrі vа leksіkоlоgіyаdа so‘znіng mоhіyаtі, tuzіlіshі hаqіdаgі fіkrlаr tаhlіl etіlgаn.