TANKLARNING YARATILISH VA RIVOJLANISH TARIXI - Davletov, Bexzod Xalikovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada muallif tanklarning yaratilishi va rivojlanish tarixi shuningdek, birinchi, ikkinchi jahon urushidagi va hozirgi kundagi tanklar to‘g‘risida ma’lumot bergan.