АҚШНИНГ МАРКАЗИЙ ОСИЁДАГИ РАҚАМЛИ ДИПЛОМАТИЯНИ ОЛИБ БОРИШ ВОСИТАЛАРИ - Иззатуллаев, Бобиржон Иззатуллаевич (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақола АҚШнинг Марказий Осиё минтақасига қаратилган ташқи сиёсатида рақамли дипломатиянинг аҳамияти, келгуси дастурлари, режалари ва истиқболлари ёритилган. Шунингдек, АҚШнинг Марказий Осиё бўйича 2019-2025-йилларга мўлжалланган стратегиясидан келиб чиқиб, рақамли дипломатия минтақада қайси соҳаларда олиб борилиши таҳлил қилинган.