ALGEBRANING NOSTANDART MASALALARI - Noriyeva, Aziza Jasur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada algebra fanining nostandart masalalari yoritilgan bo‘lib, talabalar ushbu nostandart masalalarni yechish jarayonida totanish vaziyatlarda mavjud bilimlarini qo‘llashni o‘rganishadi. Maqoladan algebra fani o‘qitiladigan ta’lim yo‘nalishi talabalari hamda professor-o‘qituvchilar foydalanishlari mumkin.