TURLI DARAJADA SHO‘RLANGAN TUPROQLARDA KUZGI BUG‘DOYNI OCHIQ MAYDONDA VA G‘O‘ZA QATOR ORASIDA YETISHTIRISHNING IQTISODIY SAMARADORLIGIKGA TA’SIRI - G‘ofirov, Azim Jumayevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kuzgi bug‘doyning “Andijon-2” navini ochiq maydonga, “Andijon-4” navini g‘o‘za qator orasida turli darajada sho‘rlangan tuproqlarda yetishtirishning sug‘orish va ma’dan o‘g‘itlar bilan oziqlantirish hisobiga iqtisodiy samaradorlik ko‘rsatkichlariga ta’siri o‘rganilgan va tavsiyalar berilgan.