WEB DASTURCHILAR UCHUN ENG ZARUR VA FOYDALI BO‘LGAN PLATFORMALAR - Tahirov, Behzod Nasriddinovich; Jo‘raqulov , Najmiddin Jahon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Usbu maqola “web dasturchilar uchun eng muhim va ishonchli platformalar” nomli o‘lib, unda platformalar, web dasturchilar uchun kodni boshqarish, loyihalarni versiyalash, savollar berish, qo‘llab-quvvatlash va kodni ishga tushirish jarayonlarida ularga yordam berishi uchun muhim vositalar va resurslar yoritilgan. Bu platformalar o‘rtasida GitHub, Stack Overflow, CodePen, Visual Studio Code, Bootstrap, MDN Web Docs, npm, W3Schools va DevDocs kabi eng mashhur va ommabop platformalar kiritilgan.