FRANSIYA–O‘ZBEKISTON ALOQALARINING TARIXIY ILDIZLARI - T, N. Baxodir qizi; Shukrullayev, Yu.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada O‘rta asrlarda O‘zbekiston va Fransiya o‘rtasida Diplamatik aloqalarning o‘rnatilishi va Amir Temur va Fransiya qiroli o‘rtasidagi yozishmalar va ularning ahamiyati haqida yoritiladi.