“QARAQALPAQNAMA” ROMAN-ESSESINIŃ JANRLIQ ÓZINE TÁNLIGI - Palwaniyazova, Ayjamal (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Jazıwshı T.Qayıpbergenovtıń kórkem janr izlenisi baǵdarındaǵı dóretiwshiligi hám “Qaraqalpaqnama” roman-essesiniń janrlıq ózgeshelikleri haqqında bul maqalada keńirek atap ótilgen.