YUNON VA HIND MIFOLOGIYASIDAGI O‘XSHASH JIHATLAR HAQIDA AYRIM MULOHAZALAR - Hazratqulova, Shohsanam Sharofiddinovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ikki buyuk madaniyat sohibi bo‘lgan yunon va Hind mifologiyasida uchrovchi Xudolar, joy nomlari va turli afsonaviy mavjudotlarning o‘xshash jihatlariga e’tibor qaratildi va bu o‘xshashlikning sabablari haqidagi ayrim mulohazalar bildirildi.