ПЕДАГОГИКА КОЛЛЕЖИДА ТАҲСИЛ ОЛАЁТГАН МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТИ БЎЛАЖАК ТАРБИЯЧИЛАРИДА КОММУНИКАТИВ КОМПЕТЕНЦИЯНИ РИВОЖЛАНТИРИШ КОМПОНЕНТЛАРИ - Азизов , Обид Эргашжанович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада педагогика коллежи ўқувчиларининг коммуникатив компетенциясини ривожлантириш компонентлари, касбий фаолиятга тайёрлашга қўйиладиган компетенциявий, рефлексив, акмеологик, креатив, психологик талаблар мажмуаси анъанавий ва инновацион таълимнинг қиёсий таҳлили ва стратегик адекват мезонлар асосида такомиллаштириш кўрсатиб ўтилган.