O‘QITUVCHI FAOLIYATIDA PEDAGOGIK QOBILIYAT - Komiljanova , Hilolaxon Nazirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada pedagogik qobiliyat, oʻqituvchi faoliyatida pedagogik qobiliyatning oʻrni, uning turlari, ahamiyati, mohiyati tahlil etilgan, ta’lim sifatini oshirishda o‘qituvchining pedagogik qobiliyati, uni rivojlantirish va undan foydalanish imkoniyatlari haqida so‘z boradi.