XALQ DARDINI KUYLAGAN SHOIR - Saparboyeva , Nafisa Asror qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Turdi Farog‘iyning hayoti va ijodi, o‘sha davrdagi siyosiy vaziyatlar, asarlarining mavzu ko‘lamlari, uning xalq dardi kuylovchi va millatni birdamlikga chaqiruvchi she’rlarini tahlil qilish maqsad qilib olindi.