TA’LIM JARAYONIDA MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISH - Ne’matova, Nigora Soliddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hammamizga birdek ma’lumki ta’lim jarayonida mustaqil ta’limni tashkil etish muhim masalardan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada mustaqil ta’limni tashil etishning muhim jihatlari va konsepsiyalari haqida so‘z boradi.