G‘ARAMLANGAN HOLATDAGI PAXTA HOMASHYOSINI ISHLAB CHIQARISH JARAYONIGA UZATISHDA FOYDALANILADIGAN TEXNIKA VA TEXNOLOGIYALAR TAVSIFI - Axmadjonova , Gulshoda Adixamjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada chigitli paxtani dastlabki ishlash jarayonida paxta zavodlarida saqlashda hamda uni qayta ishlash jarayonlariga uzatishda keng qo‘llaniladigan mashinalar hamda ularning kamchilik va muammolari tahlil qilingan.