YANGI O‘ZBEKISTON SHAROITIDA KUTUBXONALARNI BOSHQARISH XUSUSIYATLARI - Murotova , Yulduz Faxriddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oxirgi yillarda ma’naviy-ma’rifiy ishlarni takomillashtirish borasida olib borilayotgan islohotlar hamda yosh avlod ta’lim-tarbiyasiga alohida e’tibor berilayotganligini faktlar bilan asoslab berilgan. Shuningdek, ma’naviyat – xalqning o‘zlik timsoli ekanligi ifodalangan.