МЕТАЛЛУРГИЯ САНОАТИ ЧИҚИНДИ(ШЛАК)ЛАРИДАН БОҒЛОВЧИ МОДДАЛАР ВА ТЎЛДИРУВЧИЛАР ИШЛАБ ЧИҚАРИШДА САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШ - Исматуллаев, Аббосбек Илҳом ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада саноат чиқиндилари, хусусан, қора металлургия, қишлоқ хўжалиги, кимё саноати чиқиндиларидан самарали фойдаланиш бўйича маълумотлар таҳлил қилинган.