FRAZEMALARNING BADIIY ASAR OBRAZLILIGIDA TUTGAN O‘RNI - Hamroqulova, Marjona (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada badiiy asar obrazliligini ta’minlashda frazemalarning tutgan o‘rni batafsil yoritib berilgan. Bunda, asosan, Alisher Navoiyning “Mahbub ul-qulub” asaridan olingan misollardan foydalanilgan.