MARKAZIY OSIYO HUDUDIDA ILK DAVLATLARNING KELIB CHIQISHI - Hamroyeva, Marhabo Dilshadovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyoda ilk davlatchilik va ularning shakllanishi tarixi shimoliy Baqtriya ning bronza davri sopolli madaniyati misolida paydo bo‘lishi haqida Maʼlumotlar berib o‘tilgan.