INKLYUZIV – JAMIYAT SARI - Meyliyeva, Zebiniso Mirkomilovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada rivojlanishida nuqsoni bor bo‘lgan bolalar hayotini sog‘lomlashtirish, jamiyatda o‘’z o‘rnini topishida ko‘maklashish yo‘llari va bunda ta’limning o‘rni xususidagi fikrlar keltirilgan.