REKLAMA MATNLARINING LINGVOMADANIY JIHATLARI VA ULARNING TARJIMADAGI AHAMIYATI - Mirzayeva, Hilolaxon Bahromali qizi; Siddiqova , Iroda Abduzuhurovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
ushbu maqola reklama matnlarini tarjima qilishda lingvomadaniy jihatlarni oʻrganadi. Reklama matnlarining lingvistik va madaniy moslashuvi, xususiyatlari tahlil qilinadi va ushbu jihatlarni hisobga olgan holda tarjima usullari va strategiyalari koʻrib chiqiladi.