МИЛЛАТЛАРАРО ДЎСТЛИК ТАРАҚҚИЁТ ПОЙДЕВОРИ - Сулайманов, Х.С. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистоннинг миллатлараро барқарорликни таъминланиши натижасида Тошкент вилоятининг Бўка туманида кўп миллатларнинг шаклланганлиги баён қилинади.