СОЯ ЕТИШТИРИШНИНГ БУГУНГИ КУНДАГИ АҲВОЛИ ВА ИСТИҚБОЛЛАРИ - Хамроева, М. К.; Эргашева, М. А. (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада бугунги кунда дунёдаги соя майдонлари, Ўзбекистонда соя экишнинг долзарблиги, экиладиган навлари, суғориладаган майдонларда етиштириш агротехникаси ҳақида маълумотлар келтирилган.