FUNKSIYALIQ TEN’LEMELERDI KOSHIY USULI MENEN SHESHIW - Pirnazarov, Bektursin; Saporov, Zaripbay (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada tiykarinan funksiyaliq ten’lemelerdi sheshiwde Koshiy usili menen haqqinda arnawli izertlew jumisi alip barilg‘an. Aniq pa’nler bag‘dari sonin’ ishinde matematika iliminde Koshiy usuli haqqinda tu’sinik. Onin’ funksiyanalliq ten’lemelerdi sheshiwdegi ahimiyeti aship berilgen.