BUG‘ FAZADA ASETILEN ASOSIDA ATSETALDEGID SINTEZI - Husenov, Abdurasul O‘ktamovich; Tangyarikov, Normurod Saitovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Asetilen va uning hosilalarining Cu(I) kompleks birikmalari ishtirokidagi gidratlanish reaksiyasi atroflicha oʻrganilgan. Eksperimental ravishda aniqlanganki, bu holda birinchi navbatda atsetaldegid va uning etinil hosilalari hosil bo‘ladi.