4-SINFDA HARAKATGA DOIR MASALALAR USTIDA ISHLASH METODIKASI - Ahmedova, Rahima Muzaffarovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada 4-sinflarda harakatga doir masala yechish va uning turlari yoritilgan