IPAK QURTI CHIQITI ASOSIDA FITOL VA Ye VITAMINI AJRATIB OLISH TEXNOLOGIYASI - Sayitova , Nodira Normurod qizi; Husenov , Abdurasul O‘ktamovich; Ibragimova, Komila Sadriddinnovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Porfirinlar tabiatda keng tarqalgan birikmalardir. Bularga eng mashhur xlorofill (a), xlorofill (b) kiradi, ular o‘tgan asrda ko‘plab ishlarga bag‘ishlangan.