ASETALDEGID VA ATSETONNI OLISHNING ASOSIY TEXNOLOGIYALARI - Husenov , Abdurasul O‘ktamovich; Turabjanov , Sadritdin Maxamatdinovich; Tangyarikov, Normurod Saitovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
“Navoiyazot” OAJda1964 yilyiliga 30 ming tonna quvvatga ega asetilen ishlab chiqaruvchi piroliz zavodlari mavjud. Bug‘ fazasida izopropil spirtini oksidlovchi dehidrogenlash yo‘li bilan aseton olinishi.