МАТНҲОИ ХУСУСИЯТИ ВАТАНПАРВАРИДОШТА ДАР КИТОБИ “САВОДОМЎЗИИ ЗАБОНИ МОДАРӢ ВА ХОНИШ” - Саломов, Анушервон Акрамович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Дар мақолаи мазкур доир ба аҳамияти матнҳои хусусияти ватанпарваридошта дар китоби дарсии саводомўзии забони модарӣ ва хониш дар синфҳои ибтидоӣ маълумот дода шудааст.