XRISTIANLIK DININING PRAVOSLAV OQIMI TARIXI. O‘ZBEKISTONDA USHBU OQIMNING MUSTAQILLIK YILLARIDAGI HOLATI - Abduvohidov, Dilshod Narbotirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqola Xristianlik dinining qisqacha tarixi bilan boshlanib undagi yo‘nalishlar.haqida ma’lumot berilgan. Shuningdek asosiy masala Pravoslav oqimining tarixi va uning rivojlanishi, hozirgi O‘zbekistonda ushbu din oqimining ahvoli haqida ma’lumotlar keltirilgan.