BASLAWÍSH KLASLARDA INKLYUZIV TÁLIM SISTEMASÍN ENGIZIW - Usenbaeva, Gozzal Azamat qízí; Izmuratova, Aziza Berdimurat qízí (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bul maqalada baslawısh klass tálim sistemasında inklyuziv tálimnen paydalanıw haqqında aytıladı. Jáne de inklyuziv tálim sisteması baslawısh klaslar ushın úlken jańalıq ekenligi aytıladı.