TURIZMDA MARKETING PAYDO BO‘LISHI. TURIZMDA MARKETING ZARURIYATI VA MARKETING XUSUSIYATLARI - Usmonova , Umida Isoqjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Turizm rivojlanishini marketingsiz tasavvur qilib bo‘lmaydi. Chunki marketing turizm bozorini o‘rganishda asosiy rol o‘ynaydi. Buning uchun chet el turistik bozorlarini o‘rganish u yerlarga milliy turistik mahsulotlarni sotish uchun harakat qilish kerak. Ush bu maqolada turizmda marketing tushunchasi va marketingni rivojlantirish masalalari keltirib o‘tilgan.