BOLALARNING JISMONIY VA RUHIY RIVOJLANISHI UYG‘UNLIGINI TA’MINLASH METODIKASI - Umarova, Mehriniso Ibragim qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Qoidali o‘yinlar barcha o‘yinlar kabi amaliy faoliyat hisoblanadi. Lekin bolalar belgilangan qoidaga amal qilishlari talab etiladi. Belgilangan qoidalar kichkintoylarda mas’uliyatli bo‘lishni tarbiyalaydi.