QOIDALI O‘YINLARDA BOLALARNING JISMONIY VA RUHIY RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Umarova, Mehriniso Ibragim qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bolalarni tarbiyalash va o‘qitish uchun didaktik o‘yinlardan foydalanish olimlarning asarlarida va ko‘plab o‘qituvchilarning amaliy faoliyatida o‘z aksini topgan. Darhaqiqat, maktabgacha ta’limning har bir pedagogik tizimida didaktik o‘yinlar alohida o‘rin egallagan va hozirgacha egallab kelmoqda.