QIZIQARLI MASALALARDA FIBONACHCHI SONLARI - Noriyeva, Aziza Jasur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada qiziqarli masalalarni yechishda Fibonachchi sonlaridan foydalanish usullari keltirilgan. Maqoladan nafaqat oliy ta’lim muassalari talabalari, balki o‘rta maktab o‘quvchi yoshlari ham foydalanishlari mumkin. Bundan tashqari olimpiadaga tayyorgarlik ko‘ruvchilar uchun ham ushbu maqoladagi ma’lumotlar boshlag‘ich ko‘nikma vazifasini bajara oladi.